Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Plačilni pogoji


Po opravljenem nakupu v spletni trgovini, boste na e-mail avtomatsko prejeli informativni pregled/ponudbo naročila, ki potrjuje uspešnost nakupa. Nato vas bodo kontaktirali naši komercialisti, s točnimi informacijami o zalogi in rokih dobave. Plačilo naročila lahko nato izvedete na dva načina:

Plačilo po povzetju

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi po povzetju, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in držijo, razen v primeru, če je bilo kasneje drugače dogovorjeno. Račun je priložen dostavljenemu blagu.

V primerih, ko pošiljko dostavi Pošta Slovenije in plačate kupnino poštarju ob prevzemu, vam bo Pošta Slovenije zaračunala stroške plačila preko obrazca UPN (univerzalni plačilni nalog) po njihovem ceniku

Plačilo po ponudbi

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Preverili bomo, kako hitro dobavljivo je naročeno blago in vam karseda hitro skupaj s to informacijo poslali predračun. S to ponudbo nato (preko Klika ali drugih e-bank, na banki...) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem transakcijskem računu, bomo blago odpremili preko dostavne službe na vaš naslov, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.

Ne priporočamo vam, da izvedete plačilo po ponudbi že takoj po prejetju informativnega pregleda nakupa, saj ne moremo zagotoviti, da bomo plačano blago lahko dobavili v željenem roku. Počakajte na naše potrdilo preko elektronske pošte, kjer vam bomo poslali točne informacije o stanju zaloge blaga in roku dobave.

Odloženo plačilo

Za javno upravo, šole, zavode, Ministrstva, javne ustanove ali znana slovenska podjetja z dobro boniteto lahko odobrimo tudi odloženo plačilo. Za več informacij nas kontaktirajte na 01 23 50 200.

 


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X